zondag 25 oktober 2015

Tiësto helpt Canadees duo aan eerste hit

#92 Dzeko & Torres feat. Delaney Jane: l’Amour Toujours (Tiësto remix)

Eind 2001, begin 2002 stond de Italiaanse dj Gigi d’Agostino vier weken op de eerste plaats met ‘l’Amour Toujours’. Anno 2015 doen Dzeko & Torres feat. Delaney Jane het nog eens dunnetjes over in een mix van Tiësto. Delaney Jane kennen we al van ‘Shades Of Grey’ van Oliver Heldens & Shaun Frank, vorige week #65, nu op #70.

Sinds 2007 vormen Julian Dzeko (1993) en Luis Torres (1991) het Canadese duo Dzeko & Torres. Ze kennen elkaar via een forum op internet, waarna ze samen voor hetzelfde pr-bedrijf gingen werken, Julian als pr-man, Louis als ontwerper. Daarnaast waren de twee helemaal idolaat van housemuziek. Nadat ze Tiësto bezig hadden gezien tijdens een concert in hun woonplaats Toronto, schaften ze de benodigde apparatuur aan en leerden het dj-vak. Veel draaibeurten later gingen ze zelf nummers produceren. In 2012 bracht het duo de EP Hey! uit.
Sinds 2014 heeft Tiësto de twee onder zijn hoede genomen en vallen ze onder zijn Red Light Management. Tiësto destijds: “Deze jongens zijn bijzonder creatief en heel goede dj’s. Het zal mij niet verwonderen als ze binnen een jaar doorbreken.” Anno 2015 is die doorbraak daar en scoort het duo, met dank aan de man die hen aan het draaien kreeg, hun eerste hit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten