zondag 15 november 2015

Marco Borsato is blij met zijn tweede kans

#56 Marco Borsato: Tweede Kans

Aanstaande vrijdag verschijnt Evenwicht, het eerste studioalbum in twee jaar, van Marco Borsato. Hij zal dan de strijd voor een eerste plaats in de Album Top 100 aangaan met 25 van Adele, dat diezelfde dag uitkomt. ‘Mooi’ (#6 in oktober op #6, deze week op #14), de eerste single van Evenwicht  ging het album al voor. Net als veel andere artiesten, geeft Borsato voor de release nog een nummer vrij. ‘Tweede Kans’.
Het nummer is geënt op zijn tweede serie Symphonica in Rosso concerten, onlangs in de Ziggo Dome, zo blijkt uit zijn website: “Zo heb ik het gevoel dat ik een Tweede Kans op een eerste keer heb gekregen. En soms kan dat net zo mooi en intens zijn als een eerste keer… dat bewijst deze reeks wel.”

einde coach Voice of Holland

Na vijf seizoen stopt Marco als coach in The Voice of Holland. Zijn agenda laat het niet meer toe. Dit jaar was naast het coachen al druk met 11 concerten voor Symphonica in Rosso. Volgend jaar wil Marco een aantal festivals doen, fotograferen en zich nog meer inzetten voor War Child, waarvan hij sinds 1998 ambassadeur is. Voor The Voice Kids heeft hij volgend jaar nog wel een gaatje in zijn agenda kunnen prikken, maar ook dat zal na vijf seizoenen voor het laatst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten