zondag 15 november 2015

Ronnie Flex haalt Justin Bieber in

#82 Jonna Fraser / Ronnie Flex / Idaly: Ik Zag Je Staan

Tussen oktober en december 2013 bracht Justin Bieber iedere week een nieuw nummer uit. Van die tien stonden er acht slechts één week genoteerd, de andere twee een week meer. Daarnaast scoorde Bieber dat jaar nog drie andere nummers, waarmee het totaal van zijn nieuwe nummers in 2013 op dertien kwam. Een prestatie …die deze week wordt verbeterd door niemand minder dan Ronell Langston Plasschaert, ofwel Ronnie Flex!
De eerste hit dit jaar voor Ronnie Flexx was ‘Ravotten’ met Mr. Polska. De (voorlopig) laatste ‘Ik Zag Je Staan’ met Jonna Fraser & Idaly, en die levert hem zijn veertiende notering in één hitjaar op. Alleen Elvis Presley, met zeventien noteringen in 2007, scoorde er meer. Maar dat ging dan ook grotendeels om heruitgaven, die verschenen in het kader van zijn 70e geboortedag en 30e sterfdag.

‘Ik Zag Je Staan’ is een nummer van Jonna Fraser, afkomstig van zijn EP Alle Tijd, dat deze week binnenkomt op de 17e plaats van de Midprice Top 50, de lijst met goedkopere albums. Fraser, geboren in Rotterdam en op z’n negende verhuisd naar Zaandam, begon op zijn elfde met rappen. 
Vier jaar maakte hij deel uit van de rapgroep UDC. Vorig jaar deed Fraser mee aan De Grote Prijs van Nederland en schopte het tot de finale. In november 2014 bracht hij de EP Maatjes 45 uit en nam hij Alle Tijd voor de volgende EP, net toevallig de titel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten