zondag 1 mei 2016

Douwe Bob is er helemaal klaar voor

#80 Douwe Bob: Slow Down                                                                    *** inzending Eurovisie Songfestival ***

Morgen, maandag 2 mei 2016, zijn de eerste repetities voor ‘Slow Down’, het lied dat Douwe Bob schreef voor het Eurovisie Songfestival, dat volgende week wordt gehouden in Stockholm, Zweden. Om alvast aan te geven dat hij er zelf alle vertrouwen in heeft, heeft hij € 1000,-- op zichzelf gezet: Douwe gaat voor de winst!
Bij zijn vertrek zondagochtend, liet Douwe Bob weten qua presentatie, ‘een tof ding te hebben’. Wat dat is, wilde hij uiteraard nog niet vertellen. De Belgische regisseur Hans Pannecoucke is na the Common Linnets in 2014 en Trijntje Oosterhuis in 2015, opnieuw gevraagd om een en ander goed te laten verlopen.

‘Slow Down’ boekt in de achtste week een winst van acht plaatsen en komt uit op een 80e plaats. Met alle publiciteit de komende week, verwachten we dat het nummer sowieso flinke winst zal boeken. Fool Bar, zijn derde album, ligt  aanstaande vrijdag in de (digitale) schappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten