zondag 22 mei 2016

Jennifer Lopez scoort met nummer van Meghan Trainor

#99 Jennifer Lopez: Ain’t Your Mama

In de week dat Thank You, het tweede album van de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor binnenkomt op de 20e plaats van de Album Top 100, scoort haar landgenote, Jennifer Lopez, met een oud nummer van haar: ‘Ain’t Your Mama’. Dat nummer, nu de 23e notering voor Lopez, schreef Trainor in 2014 met Lukasz Sebastian Gottwald alias Dr. Luke, voor haar debuutalbum Title. Het nummer haalde haar album – om nog onduidelijke redenen – niet.

aangeboden

Toen Meghan Tainor hoorde dat Jennifer Lopez aan haar negende studioalbum werkte, stuurde ze ‘Ain’t Your Mama’ op naar Lopez met de vraag of ze het een leuk liedje vond.
Lopez reageerde enthousiast: niet alleen zij, maar ook haar kind was dol op het nummer. Ze wilde het nummer dan ook zo snel mogelijk opnemen. Aangezien beide zangeressen bij EPIC, hetzelfde label zitten, was een opname snel geregeld.

Overigens hebben naast Dr.Luke en Meghan Trainor, nog meer mensen een bijdrage geleverd aan ‘Ain’t Your Mama’. Daaronder Gamal Lewis, ofwel Lunchmoney, bekend van zijn hit ‘Bills’. Zowel Lewis als Meghan Trainor zingen mee in het achtergrondkoortje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten