zondag 12 juni 2016

‘Don’t Mind’ was bijna niet uitgebracht

#89 Kent Jones: Don’t Mind

Toen Daryl Kent Jones (Tallahassee, Florida, 14 april 1993) nog in de luiers rondliep, was hij al bezig met muziek. Van zijn tante leerde hij drummen, door te slaan op potten en pannen. Op latere leeftijd kwamen daar piano en Hammond orgel bij. Na de studie muziek, ging zijn interesse uit naar jazz muziek en begon hij met produceren. Later verschoof zijn interesse naar hip-hop. Jones vertrok naar Miami en werkte daar samen met onder andere met rapper Ace Hood en Queen Latifah.

waar is ‘Don’t Mind’?!

Vorig jaar bracht Kent Jones zijn eerste mixtape, Tours, uit, met daarop het nummer ‘Don’t Mind’. Bijna had het nummer de mixtape niet gehaald. Toen Jones de tracklisting onder ogen kreeg, bleek ‘Don’t Mind’ daar niet op te staan. Daarop belde hij Andre ‘Dre’ Christopher Lyon van het producers duo Cool & Dre en vroeg waarom het nummer er niet op stond.
Het bleek dat twee nummers waren verwisseld. Het verwisselde nummer werd er afgehaald en ‘Don’t Mind’ kwam er alsnog op terecht. Een goede keuze, want het nummer, met teksten in het Engels, Frans, Japans en Haïtiaans Creools, is overal een hit aan het worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten