zondag 19 juni 2016

Mike Perry krijgt (nog) geen extra verlof van zijn baas bij Volvo

#90 Mike Perry feat. Shy Martin: The Ocean

Muziek was altijd al een hobby van de 32-jarige Mikael Persson uit Zweden. En binnenkort kan hij misschien wel van zijn hobby zijn werk maken. ‘The Ocean’ van Mike Perry feat. Shy Martin staat in eigen land op de eerste plaats, in de rest van Europa slaat het nummer ook aan en hij heeft al aanvragen uit andere delen van de wereld.

Toch blijft Mike Perry, zoals hij zich noemt, gewoon werken bij Volvo in Skövde, want hij heeft ook nog een gezin te onderhouden. Wel denkt hij er over om deze zomer wat langer verlof op te nemen, maar zijn baas wil daar (nog) niet aan.

Een jaar geleden sloot Perry een platencontract en in april bracht hij het nummer ‘The Ocean’ uit. De vocalen op het nummer zijn van de 22-jarige Shy Martin, waarachter Sara Hjellström uit Lerdala, in de gemeente Skövde, schuil gaat. Ze kennen elkaar van een schrijverskamp in Stockholm.

Perry vertelde over zijn nummer ‘The Ocean’ en vroeg of zij daar een tekst voor wilde schrijven en zingen. Daarop schreef Martin samen met Nirob Islam de tekst en zong het nummer in. Islam maakt deel uit van de band Södra Station, waar ze ook zelf deel van uitmaakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten