zondag 24 juli 2016

Gass is een extraatje

#37 Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho: Gass

Met ‘One Night Stand’ bezorgde hij zowel B-Brave als zichzelf de eerste top 10-notering (4x #4 in juni). Zijn eigen hit ‘Summer 16’ staat al weer zes weken genoteerd en met ‘Gass’ scoort hij zijn zeventiende notering in nog geen acht maanden. We kunnen dus wel stellen dat het met Sevairo Mook alias Sevn Alias voor de wind gaat.
Sevn Alias, geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Rotterdam, brengt zijn nummers uit op het label Rotterdam Airlines. Deze week bracht het label het album Gate 16 uit, dat binnenkomt op de tweede plaats van de Album Top 100. Op dat album niet alleen werk van Sevn Alias, maar ook dertien andere rappers en hiphoppers, al dan niet in een samenwerkingsverband. Als single fungeert ‘Gass’ van Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO (= Brian Oduro) & Jairzinho, dat de hoogste eerste weeks is op #37.

extraatje

Eigenlijk zou ‘Gass’ helemaal niet op het album komen. Luciano Winter, samen met zijn broer Jairzinho, oprichter van Rotterdam Airlines tegenover 3 voor 12: “Het album was al af, de jongens bereidden zich voor op en een 101 Barz sessie en maakten toen deze track. Nog diezelfde avond werd ie ergens op een festival gedraaid en merkten we dat er iets mee aan de hand was.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten