zondag 7 augustus 2016

Zus Jade Lauren helpt haar zus aan doorbraak

#99 Yellow Claw feat. Yade Lauren: Invitation

Jade Lauren Clevers zal haar zus eeuwig dankbaar zijn. Nadat haar zus op 15 december 2014 de video waarin ze het nummer ‘Jar Of Hearts’ zingt, zichzelf begeleidend op een gitaar,  plaatste op YouTube, hingen al snel de mannen van Yellow Claw aan de telefoon.

Nils Rondhuis van Yellow Claw: “Haar talent kun je niet ontkennen en dat is bijzonder als je weet dat ze zichzelf leerde spelen op gitaar en piano.” Onlangs vroegen ze haar voor een bijdrage  aan hun nummer ‘Invitation’. Jade, geboren op 8 april 1999, en dus inmiddels 17 lentes jong, werkt daarnaast ook aan eigen materiaal, allemaal onder de artiestennaam Yade Lauren.
Yellow Claw bestaat uit Jim Aasgier (Jim Taihuttu, links op de foto) en Nizzle (Nils Rondhuis). Samen met  Bizzey (Leo Roelandschap) startten ze in 2010 Yellow Claw. ‘Invitation’ is de achtste notering voor Yellow Claw, maar de eerste zonder Bizzy ofwel Leo Roelandschap.

Op 22 juni liet Leo weten dat hij meer tijd met zijn familie en gezin wil doorbrengen. Daarnaast wil hij zich richten op zijn solocarrière die meer dan Yellow Claw dat de hele wereld afreist, gericht is op Nederland. Drie dagen daarvoor, op zondag 19 juni 2016, was zijn laatste optreden met Yellow Claw  tijdens het driedaagse dance-evenement EDC Las Vegas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten