maandag 9 januari 2017

Vader van Bruno Martini scoorde wereldhit

#97 Alok & Bruno Martini feat. Zeeba: Hear Me Now

Alok Achkar Peres Petrillo (Brasilia, Brazilië, 25 augustus 1991) heeft het dj-en niet van een vreemde. Van Ekanta en Swarup, zijn ouders en beiden dj’s, leerden hij de kneepjes van het dj-vak. Op zijn zeventiende stond hij al te draaien voor grote groepen mensen.

Ook Bruno Martini (23) heeft de voorliefde voor muziek niet van een vreemde. Zijn vader Gino Martini was één van de twee leden van Double You dat in 1992 met ‘Please Don’t Go’ een #1-hit scoorde. Op zijn dertiende begon Bruno met het maken van beats op zijn laptop en met het schrijven van nummers. Drie jaar later mocht hij voor Walt Disney Records een album opnemen. Veel van zijn nummers worden gebruikt in soaps die te zien zijn in Latijns Amerikaanse landen. Samen met Marcos Zeballos (artiestennaam Zeeba) schreven Petrillo en Martini het nummer ‘Hear Me Now’.

Marcos Zeeba, afkomstig uit San Diego, California, verhuisde op jonge leeftijd naar Sao Paulo in Brazilië. Hij studeerde gitaar en op zijn veertiende begon hij met het schrijven van liedjes. Op zijn negentiede verhuisde hij naar Hollywood voor een studie muziek. Daar maakte hij deel uit van verschillende bandjes. Ook ontmoette hij Alok, waarna de twee gingen samenwerken. Inmiddels tourden ze samen over de wereld. Naast muziek zijn kunst en schilderen andere passies van Zeeba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten