zondag 23 april 2017

Maggie Lindeman neemt het op voor meisjes op sociale media

#82 Maggie Lindeman: Pretty Girl

Op sociale media worden meisjes vaak alleen beoordeeld op hoe ze er uit zien. Maar achter zo’n meisje schuilt, net als ieder, een persoon met een eigen leven met vreugde en verdriet. Aldus Maggie Lindeman over Pretty Girl’.

De eigen ervaringen van Maggie Lindeman vormden de inspiratie voor het schrijven van ‘Pretty Girl’. Een andere zangeres de Canadese Alessia Cara, vroeg in ‘Scars To Your Beautiful’ aandacht voor jongens en meisjes die zichzelf niet accepteren omdat anderen hen niet mooi vinden of accepteren. Cara zegt: accepteer en hou van jezelf, wat anderen er ook van vinden. Zo maar twee zangeressen die zich het lot aantrekken van anderen.

Uit Los Angeles, California, komt Margaret ‘Maggie’ Elizabeth Lindemann, geboren op 21 juli 1998 in Dallas, Texas. Op haar vierde maakte ze deel uit van het kerkkoor. Nadat ze liedjes op sociale media had ge-upload, groeide haar bekendheid, waarna ze verhuisde naar Los Angeles. Na enkele singles breekt ze nu door het zelfgeschreven ‘Pretty Girl’. Van de ballad ‘Pretty Girl’ is ook een remix verschenen, gemaakt door Cheat Codes x CADE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten