zondag 8 oktober 2017

eerste #1 voor Sevn Alias

#1 Sevn Alias feat. Lil’ Kleine & Boef: Patsergedrag
     *** hoogste eerste weeks / eerste week op #1 ***

Zoals verwacht knalt ‘Patsergedrag’ van Sevn Alias feat. Lil’ Kleine & Boef binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. In de eerste week is het nummer bijna 2,5 miljoen keer gestreamd, bijna 1 miljoen meer dan ‘Ride Or Die’ van Josylvio, dat vorige week de eerste plaats opeiste.
Zowel Lil’ Kleine als Boef kijken niet meer op van een #1-notering. Voor Boef is het zijn derde en voor Lil' Kleine al zijn vierde #1-notering. Maar voor de als Sevaio Mook in Amsterdam geboren rapper Sevn Alias, is het pas zijn eerste #1-hit. Tot deze week was ‘Tempo’ met Jairzinho feat. BKO & Boef, #2 in maart, zijn grootste hit. In totaal is ‘Patsergedrag’ van Sevn Alias feat. Lil’ Kleine & Boef de veertiende Nederhop #1-notering.

dubbelslag

De kans is groot dat Sevn Alias volgende week voor een dubbelslag gaat. Vrijdag verscheen zijn album Picasso, waarvan de zestien tracks op de eerste dag al ruim 2,2 miljoen keer zijn gestreamd. Een eerste plaats kan hem dus niet meer ontgaan. En met ‘Patsergedrag’ zit het ook wel goed, want dat is nog steeds het meest gestreamde nummer.

3 opmerkingen:

 1. Vierde nummer één Hit voor Lil Kleine! Drank & Drugs, Niet omdat het moet, Krantenwijk en nu Patsergedrag! Dus niet drie beste Megaman. mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anoniem: je hebt gelijk. We waren 'Krantenwijk' vergeten. Het is aangepast. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Voor elke week weer een toffe 'Megaman'!

   Verwijderen