zondag 8 oktober 2017

Macklemore en Ryan Lewis zijn nog steeds vrienden

#80 Macklemore feat. Kesha: Good Old Days

Na ‘Glorious’ feat. Skylar Grey, deze week gestegen naar de zestiende plaats, is ‘Good Old Days’ de tweede hitsingle van Gemini, het soloalbum van Macklemore. ‘Good Old Days’ zingt Macklemore met zangeres Kesha, met wie hij het nummer ook schreef. Het nummer is haar eerste hit sinds ‘Timber’ met Pitbull (#3 in 2013).

gescheiden wegen

Macklemore, wiens echte naam Benjamin Hammond Haggerty luidt, scoorde tussen 2013 – 2015 vier hits waarbij Ryan Lewis als componist én uitvoerende was betrokken. ‘Thrift Shop’ van de twee feat. Wanz bereikte zelfs de eerste plaats. Een #1-hit zullen de twee echter samen niet meer scoren, want op 15 juni hebben ze hun muzikale samenwerking beëindigd. ‘Voor beiden is het goed om elkaar de ruimte te geven’, stond er op het Instagram van Macklemore. Maar ook ‘Ryan Lewis is voor altijd mijn broer, dit besluit hebben we genomen uit liefde voor elkaar’.

daar zijn vrienden voor

Ze blijven vrienden en echte vrienden helpen elkaar. Lewis zat met Kesha in een studio in Seatlle en beide hadden net het nummer ‘Praying’ opgenomen voor haar album Rainhow. Vervolgens vroeg Macklemore aan Lewis of hij het vervelend zou vinden als hij ook even met Kesha muziek ging maken. Dat vond Lewis oké, waarna ze het nummer ‘Good Old Days’ schreven en opnamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten