zondag 4 februari 2018

Justin Timberlake helpt countryzanger aan eerste hit

#75 Justin Timberlake feat. Chris Stapleton: Say Something

Vorige week kenden we Justin Timberlake nog een gele kaart toe. Zijn nieuwe single ‘Filthy’ was al na twee weken verdwenen, met de standen 53-67. In weken was het de kleinste hit voor de man die voorheen de ene na de andere grote hit scoorde.
Maar Justin Timeberlake, die de Megaman wekelijks volgt en ons zelfs twittert, komt deze week met de opvolger ‘Say Something’ feat. Chris Stapleton. Behalve een Alarmschijf is het nummer redelijk ontvangen in den lande. Het nummer is, net als ‘Filthy’, afkomstig van het album Man Of The Woods, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen en vrijdag hoog zal eindigen in de nieuwe Album Top 100.

countryzanger

‘Something’ is mede geschreven door de Amerikaanse countryzanger Chris Stapleton, die in eigen land al zes #1-hits scoorde in de countrylijsten. Daarnaast zijn meer dan 150 liedjes van hem opgenomen door anderen, waaronder Adele. Vorig jaar kregen twee albums van Stapleton een notering: From A Room: Volume 1 (#79) en From A Room: Volume 2 (#99). Voluit heet hij Christopher Alvin Stapleton, geboren in Lexington, Kentucky op 15 april 1978.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten