zondag 29 april 2018

1,2,3: zomerhit in wording

#95 Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto: 1,2,3

Nu nog maar op #95, maar we kijken niet gek op als ‘I,2,3’ van Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto, als de zon weer begint te schijnen, flink hoger zal komen. ‘I,2,3’ is al de negentiende notering voor Jason Derulo, maar pas de eerste voor zowel Sofia Reyes als De La Ghetto. Tijd voor een kennismaking dus.

Sofia Reyes (Monterry, Nuevo León, Mexico, 25 september 1995) is een Mexicaanse  zangeres. Op haar achtste zag haar vader de muzikaliteit van zijn dochter en zorgde dat ze muziekles en pianoles kreeg. Op haar tiende schreef ze samen met haar vader haar eerste nummers.
Covers van andere artiesten, waaronder ‘Wreckingball’ van Miley Cyrus zette ze op YouTube en trokken de aandacht. Op haar zeventiende verhuisde ze naar Los Angeles om te werken aan haar droom: zangeres worden. In 2013 bracht ze haar single ‘Now Forever’ feat. Khleo Thomas uit.

Achter De La Ghetto, zit de 33-jarige Rafael Castillo, geboren in New York, opgegroeid in San Juan, Puerto Rico. In 2004 vormde Castillo samen met Austin Santos (reggaeton artiest Arcángel) het duo Arcángel  & De La Ghetto. Twee jaar later viel het duo uit elkaar en een jaar later werkte De La Ghetto mee aan singles van andere reggaeton artiesten. In 2008 bracht De La Ghetto het album Masacre Musical uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten