zondag 29 april 2018

grootste hit voor Ariana Grande

#4 Ariana Grande: No Tears Left To Cry

Op 22 mei is het precies een jaar geleden dat na het concert van Ariana Grande in Machester een zelfmoordterrorist een aanslag pleegde waarbij 23 bezoekers, vooral kinderen, om het leven kwamen. Een maand daarna, op 4 juni 2017, organiseerde Grande een benefietconcert voor de nabestaanden, dat zo’n 10 miljoen pond opleverde.

Ook Ariana Grande was van slag en lange tijd niet bezig met nieuwe muziek. Eind 2017 pakte ze de draad weer op en schreef het nummer ‘No Tears Left To Cry’. Daarin vertelt ze dat ze geen tranen meer over heeft om te huilen en dat ze klaar is om weer door te gaan met het leven.
‘No Tears Left To Cry’ schreef de Amerikaanse zangeres samen met Savan Kotecha en zijn producers Max Martin en Ilya Salmanzadeh. Allen werkten al eerder met/voor Grande, onder andere op ‘Bang Bang’ met Jessie J feat. Nicki Minaj (#7 in 2014).

Hoewel Ariana Grande er al 21 hits op heeft zitten, kwam ze nooit hoger dan de zesde plaats, in 2014 met ‘Break Free’ feat. Zedd. ‘No Tears Left To Cry’ is dan ook haar grootste hit en de voorloper van haar vierde studioalbum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten