maandag 18 juni 2018

Nederlandse dj’s bezorgen zangeres Brandy haar comeback

#84 Lucas & Steve x Brandy: I Could Be Wrong

Met de remix van ‘Summer On You’ van Sam Feldt (#12 in 2016), beleefden Lucas & Steve hun debuut. Ook voor zanger Wulf die het nummer inzong, gingen sindsdien deuren open. Vervolgens scoorde het duo met ‘Up Till Dawn (On The Move)’ (#19 in 2017) en nu zijn Lucas de Wert en Steven Jansen met ‘I Could Be Wrong’ aan hun derde hit toe.

Voor de zang vroeg het duo een oud gediende in de muziek, de Amerkaanse Brandy Rayana Norwood (McComb, Misissippi, 11 februari 1979). Haar carrière begon in 1998 al goed met de #1-hit ‘The Boy Is Mine’ met Monica. Daarna scoorde ze nog zes andere hits.

Na haar geflopte album Human in 2008, hield Brandy zich bezig met andere zaken. Daaronder meedoen aan Dancing with the stars, een eigen realityserie ‘Brandy & Ray J: A Family Business’, acteren in ‘The Game’ en haar Broadway debuut in ‘Chicago’.

In 2016 verscheen haar zesde album, Two Eleven, wat ze mee heeft geproduceerd en waaraan onder andere Chris Brown een bijdrage leverde. Met de hit ‘I Could Be Wrong’ is ze sinds 2004 weer terug op het wereldtoneel. Een nieuw album is in de maak.

Jesse J, Chris Brown, Luke James en  Rihanna noemen Brandy als hun grote inspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten