zondag 10 juni 2018

‘One Kiss’ al vijf weken onbedreigd aan kop

#1 Calvin Harris & Dua Lipa: One Kiss
    *** vijfde week op #1 ***

Voor de vijfde week voert ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa de Single Top 100 aan. In geen velden of wegen is er een nummer dat een bedreiging voor ‘One Kiss’ vormt. ‘Hey Meisje’, de #1-hit van Esko, Josylvio & Hansie staat al die tijd op de tweede plaats en verlies met de week meer terrein. De kans dat het nummer terugstijgt naar de eerste plaats, achten wij te verwaarlozen.
Calvin Harris & Dua Lipa zijn beiden Britse staatsburgers, Voor een Britse act is vijf weken op de eerste plaats best lang. De meeste komen niet boven vier weken uit. Het hoogste aantal weken voor een Britse act op #1 in de Single Top 100, is veertien voor Kyla, die dat aantal haalde met ‘One Dance’ van Drake (Amerikaan) feat. Wizkid (Nigeriaan). Dus niet eens volledig Brits, maar wel in één keer!

Veertien weken zal ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa het bovenaan de Single Top 100 niet redden, maar een zesde week zit er nog wel in. ‘Liefde In De Lucht’ van Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet, deze week Megahit op 3FM,  blijft achter bij de verwachtingen. Vrijdag weten we hoe hoog het nummer eindigt in de nieuwe Single Top 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten