maandag 29 oktober 2007

Krezip-pech: afgekeurde clip, geen TMF-award

Krezip: All my life (66)

Dit jaar bestaat Krezip tien jaar en dat wordt uitgebreid gevierd met een speciaal optreden op 29 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dan zullen ze naast oude hits ook nummers spelen van hun album ‘Plug it in’, dat in mei verscheen. Van dat album is ‘All my life’ de derde single, na ‘Plug it in & turn me on’ (#19 in mei) en ‘Play this game with me’ (#77 in augustus). Het nummer is hun dertiende hitsingle. Hun eerste was in 2000 ‘Won’t cry’ dat op dezelfde positie eindigde waar ‘All my life’ deze week start: #66. Op de cd-single van ‘All my life’, dat frontvrouw Jacqueline Govaert schreef in Stockholm met andere tekstschrijvers, staat ook het nummer ‘Forget what I said’, een live-opname uit het 3FM-ochtendprogramma van Giel Beelen uit april.

De videoclip van ‘All my life’, opgenomen in augustus op de Maas in Rotterdam, is afgekeurd. Tijdens de montage bleek dat het eindresultaat tegenviel. Vooral het knipperen van Jacquelines ogen schijnt daarvan de oorzaak te zijn. Klik hier voor de afgekeurde clip van ‘All my life’ en oordeel zelf.

Op 18 juni heeft de groep het nummer ‘Everybody’s gotta learn sometime’ van the Korgis opgenomen voor de soundtrack bij de film ‘Alles is liefde’, deze week op #23 van de Mega Album Top 100. En afgelopen zaterdag namen ze géén TMF-award mee naar huis, hoewel ze er voor drie waren genomineerd: ‘beste videoclip, ‘beste album’ en ‘TMF radio hit’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten