dinsdag 5 februari 2008

SRV-mannen houden het nog even op

SRV-mannen: Ojee! (er staat een rij voor de wc)(55)

Van de zeven noteringen scoorden ze er drie als de SRV-Männer, en vier als SRV-mannen. Die Männer gebruikten ze voor hun Duitstalige hits zoals ‘Und jetz kommen die Kanonen’ (#64 in 2002). Twee jaar daarvoor is het allemaal begonnen voor de feestact de SRV-mannen die je niet moet verwarren me de gelijknamige bluesgroep uit Arnhem, die bestond van 1992 – 1995.

In 2000 gingen Roel, Jules, Mikan, Stan, Giel en Thijs voor de grap de studio in om ‘Naar voren, naar voren’ op te nemen. Het werd geen hit maar dat gebeurde wel twee jaar later met ‘Und jetz kommen die Kanonen’.

O jee! (er staat een rij voor de wc)’ is de achtste notering en daarvoor leenden ze van twee nummers.
Ten eerste ‘Polonaise Hollandaise’ van Arie Ribbens uit 1982; althans de eerste regel: “Wij vieren feest, dus weg met de malaise, dus is het tijd voor de polonaise” werd nu “Wij vieren feest, dus weg met de malaise, want nu het tijd voor”. En dan volgen de trompetjes uit ‘Samir’s theme’ van Deboniar Samir (#63), dat ook al twee keer eerder werd gecoverd door King Amir (#69) en Franky B & da Robsta (als: ‘Rockin’ with the best), #33). Allen stonden vorig jaar gelijktijdig genoteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten