dinsdag 11 november 2008

Klaphoes bezorgt Jan Smit een nieuwe klapper

Jan Smit: Als je lacht (1)

Ja hoor, hij is er weer! Elke nieuwe single van Jan Smit stoomt direct door naar de top. Zo ook ‘Als je lacht’: de single komt direct bovenaan binnen en verkoopt eenderde meer dan de nummer twee van deze week, die overigens ook gloednieuw is. ‘Als je lacht’ is de zesde achtereenvolgende charttopper voor Jan Smit, na ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Cupido’ in 2006, ‘Op weg naar geluk’ en ‘Dan volg je haar benen’/’Calypso’ in 2007 en ‘Stilte in de storm’ in 2008.

Dat er zo hard naar de winkel gelopen wordt is trouwens geen wonder, want de eerste oplage van vijfduizend stuks van ‘Als je lacht’ verschijnt in een fraaie klaphoes. De single bevat bovendien drie livetracks, die zijn opgenomen in Arnhem tijdens de ‘Jan Smit komt naar je toe tour’: ‘Geen dag voorbij’, ‘Liever alleen’ en ‘Laura’.

downloadactie bijna uitgewerkt

Zo gewonnen, zo geronnen... Ilse Delange is haar verrassende eerste plaats al weer kwijt en valt in de zevende week na één weekje koppositie al weer terug naar #6. De downloadactie om Ilse naar de top te krijgen is geslaagd, maar de hitparade is helaas weer vervuild...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten