woensdag 12 november 2008

Midweek: Marco Borsato & Il Divo naar #1

Direct toen het album ‘Wit licht’ van Marco Borsato uitkwam, was ‘Dochters’ voor velen de favoriete track. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het nummer op single is uitgebracht. Aanstaande vrijdag is het zelfs de nieuwe #1. En daarmee is Jan Smit al na één week zijn #1kwijt met ‘Als je lacht’. Alain Clark is met ‘Fell in love’ onderweg naar zijn tweede top 10-hit.

Andere binnenkomers zijn er van the Killers met ‘Human’, Krezip met ‘Go to sleep’ en de Sinterklaas platen van Diego & Gerard Joling met ‘Ik kan niet wachten’ en de Club van Sinterklaas met ‘De grote onbekende’.

In de Album Top 100 gebeurt meer en dan vooral bovenin. Het ziet er namelijk naar uit dat de volledige top 4 nieuw is. ‘Best of’ van Krezip, ‘And winter came’ van Enya en ‘Live’ van Live strijden om de nummers 2 tot en met 4. De #1 is al niet meer in te halen en dat wordt ‘The promise’ van Il Divo. Verderop komen zien we albums van Christina Aguilera met ‘Keeps gettin’ better’, Gordon met ‘A song for you’ en ‘Certifiable’, het live album van the Police.

Bovenin de Single en Album Top 100 zijn de kaarten reeds geschut. Hoe de rest er uit zal zien, moet vrijdag blijken. Dan zijn wij er ook weer met een nieuwe hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten