woensdag 21 januari 2009

Midweek: Milow weer op weg naar #1

Hoewel Nick & Simon met ‘Vallende sterren’ nog de voorlopige Single Top 100 aanvoeren, verwachten we niet dat ze dit tot het einde van de week volhouden. Tevens ziet het er niet naar uit dat Jordy van Loon zijn #1-hit ‘Verliefdheid’ zal prolongeren. En dat betekent dus dat we vrijdag een nieuwe #1 tegemoet kunnen zien, en dat wordt een oude bekende: ‘Ayo technology’ van Milow.

Dio & Sef kunnen twee top 10-hits tegemoet zien. Hun ‘Tijdmachine’ sprint richting top 5. En daarnaast komt ‘Licht van de laser’ van Partysquad feat. Sef, Dio & Sjaak hoog de top 10 binnen. Ook onderweg naar de top 10 is ‘On my way’ van van Velzen. Wel hoog, maar niet bij de bovenste twintig, verwachten we ‘Miracle’ van Ilse DeLange.

Daaronder verwachten we binnenkomers van Antje Monteiro met ‘De hele nacht vrijen met jou’, Bruce Springsteen met ‘The wrestler’ en Kelly Clarkson met ‘My life would suck without you’.

In de Album Top 100 ziet het er niet naar uit dat Adele haar #1-plaats met haar album ‘19’ zal afstaan. Ook niet aan Antony & the Johnsons die met ‘The crying light’ hoog in de top 10 binnenkomen. Andere binnenkomers zijn er van Kreator met ‘Hordes of chaos’, Julian Sas met ‘Wandering between words’, Charles Aznavour met ‘Duos’ en misschien Johan Heuser met ‘Hoe zal het morgen zijn?’.

Gaat het Milow lukken om de #1-positie opnieuw in te nemen? Of hebben Nick & Simon nog een troef achter de hand? Je leest het aanstaande vrijdag in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten