maandag 23 februari 2009

Fouradi populair tot in Suriname

Fouradi feat. Kim-Lian: Gemengde gevoelens (43)

Het is alweer drie jaar geleden dat Kim-Lian in de hitparade stond. Dat was in 2006 met ‘In vain’, dat tot #33 kwam. In tussentijd is ze vooral druk geweest met haar band, presenteren bij Jetex, de musicals ‘Doe maar’ en ‘Fame’ en niet te vergeten moeder worden van dochter Ronja Emma op 27 mei 2008. Nu speelt Kim-Lian de hoofdrol in ‘Footloose’ en zingt ze ‘Gemengde gevoelens’ samen met Fouradi.

Het nummer schreef ze samen met Mitch ‘Crown’ Kroon en de broers Mohamed en Brahim Fouradi. Het nummer is de voorloper van het album ‘De favoriete schoonzoons’ van Fouradi dat binnenkort uitkomt. Ook de broers zijn actief buiten de muziek om. Ze presenteren onder andere de kinderprogramma’s ‘Proefdier’ en ‘Villa achterwerk’. En zaterdagavond hebben ze op FunX hun eigen radioprogramma ‘FunX Five Fouradio’. Bij ons moeten ze hem nog halen, maar met ‘Mijn lady’ scoren ze in Suriname een #1-hit!

1 opmerking:

  1. I love de-megaman.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
    Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
    Best regards

    BeantwoordenVerwijderen