woensdag 25 februari 2009

Midweek: Jan Smit ziet al sterretjes

Hoewel Jan Smit met ‘Je naam in de sterren’ bovenaan prijkt, is het nog niet helemaal zeker of hij daar aanstaande vrijdag ook nog staat. Dat hangt af van wat ‘De balletjes van de Koningin’ van André van Duin nog gaat doen de komende dagen.

Wat nu al zeker is, dat Jannes geen #1 komt. Zijn nieuwe single ‘Amigo … adios kleine vriend’ zal ergens tussen de 30 en 40 binnenkomen. Ook de Toppers hoeven (nog) niet te rekenen op een hoge binnenkomst met ‘Shine’.

Wat dat betreft verwachten we hogere noteringen van Jim met ‘Met jou’, Kyteman met ‘She blew like trumpets’ en de Amerikaanse countryster Taylor Swift met ‘Love story’.

Komende vrijdag komt het ‘No line on the horizon’ van U2 uit. En dus blijven Nick & Simon nog een weekje #1 met hun album ‘Luister’. Het musicalalbum ‘Joseph and the amazing technocolor dreamcoat’ van de Nederlandse cast, met hoofdrolspeler Freek Bartels, wordt de hoogste binnenkomer op #2. Ook ‘Invaders must die’, het nieuwe album van the Prodigy, gooit hoge ogen.

Lager in de lijst zien we albums van Kyteman (‘The hermit sessions’), Joe Bonamassa (‘Ballad of John Henry’), en een live album van Dik hout (‘Live in het Luxor theater’).

Het carnaval is voorbij, maar nog lang niet in de Single Top 100. Gelukkig vindt er al weer wat verversing plaats in de vorm van een aantal leuke plaatjes. Meer daarover aanstaande vrijdag in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten