maandag 3 augustus 2009

Tiësto komt met een ander geluid

Tiësto & Sneaky sound system: I will be here (33)

Terwijl Madonna op haar nieuwe single ‘Celebration’ dichter naar Tiësto kruipt, laat Tiësto zelf op ‘I will be here’ een ander geluid horen. Dat komt mede doordat hij op het nummer medewerking krijgt van Sneaky sound system, dat meer elektronisch dan trance gerichte muziek maakt.


Sneaky sound system komt uit Australië. De kern van de groep wordt gevormd door Black Angus (Angus McDonald uit Brisbane, gitaar/componist/producer), MC Double D (Daimon Downey uit Zuid-Afrika, MC) en Miss Connie (Connie Mitchell uit Nieuw-Zeeland, zang/componist). Het ontstaan ligt in 2001 in de club Sneaky Sundays in Sidney. Ze hebben inmiddels twee albums uitgebracht en behaalden met de single ‘I love it’ het record aantal van 70 weken in de Australische hitparade. Wel te horen op albums, maar niet als blikvangers, maken Donnie Sloan (bas/keyboards) en Shaun Sibbes (drums) ook deel uit van de groep.

Afgelopen vrijdag, 31 juli 2009, gaf Tiësto voor de derde keer een concert in Londen. Dit keer waren 25.000 fans in Victoria park de gelukkigen, die ook nog een optreden van Sneaky sound system erbij kregen.

Maandag, 3 augustus 2009, is de aftrap voor de verkiezing tot beste dj volgens de lezers van het blad DJ Magazine. In de Top 100 van 2008 staat Tiësto op een tweede plaats, achter Armin van Buuren. Op een derde plaats staat Paul van Dyke. De kans is dus aanwezig dat zowel Tiësto als Armin in de top 3 zal staan.

spelletje

In de nieuwe versie van het gamespel DJ Hero, zal naast de muziek van onder anderen DJ Shadow en Jazzy Jeff, ook muziek te horen zijn van Tiësto. Het spel verschijnt op 23 oktober in twee verschillende configuraties. Naast de standaardeditie komt er ook een gelimiteerde versie uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten