zondag 27 september 2009

De leden van Zirkus zirkus zijn allang geen 17 meer

Zirkus zirkus: 17 & smoorverliefd (29)

Na Bad Candy, Zoop, 4Girlz, Huis van Anubis en Kus, is Zirkus Zirkus de zesde act die via kinderzender Nickelodeon een hit scoort. Voor de zender moet Zirkus Zirkus ‘de grootste popact van Nederland en België worden’. Eerst zien en dan geloven natuurlijk. De start van ’ 17 & smoorverliefd / Moordgriet’ op #29 is veelbelovend. Achter Zirkus Zirkus zitten twee Belgische producers.

Voor de schermen hebben we te maken met Sigourney Korper (Amstelveen, 26 januari 1987), Nicolaas Laurens Littooij (Niels) (Dordrecht, 28 december 1989) en Sherman Mitchell Doesburg (Utrecht, 28 mei 1987). Sigourney, wiens moeder ook danseres is, danst al sinds haar zesde. In Amsterdam volgde ze de Dansacademie Lucia Marthas. Via deze opleiding danste ze vaak bij tv shows, modeshows en in videoclips. Vorig jaar deed ze mee aan ‘So you think you can dance’. Op 27 november werd ze echter weggestemd door het publiek.

Rapper Niels is altijd al bezig met muziek. Voor zijn zesde verjaardag krijgt hij een drumstel en vanaf dat moment wil hij alleen nog maar muziek maken. Dat doet hij door zichzelf gitaar te leren spelen en te gaan zingen. Het rappen krijgt zijn interesse en hij verdiept zich dan ook in de hiphop wereld. Niels volgt nu nog de Artiestenopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht.

De laatste persoon in Zirkus zirkus is Sherman. Ook hij begon op jonge leeftijd met muziek en dansen. Hij wist altijd al dat hij later entertainer wilde worden. Zingen laat hij in Zirkus zirkus over aan de anderen, Sherman is binnen het trio de danser. Hij heeft al voor veel artiesten gewerkt als danser/choreograaf of performance coach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten