zondag 15 mei 2011

Hits van Lady Gaga volgen elkaar snel op

Lady Gaga: The edge of glory (9)

De hits van Lady Gaga volgen elkaar wel heel snel op. Nog maar vier weken geleden kwam ‘Judas’ uit, dat na de binnenkomst op #5, een val maakte van twintig plaatsen en momenteel op #40 staat. In tegenstelling tot ‘Born this way’, dat in veel hitparades (waaronder de Single Top 100) #1 kwam, haalde ‘Judas’ nergens de eerste plaats.

En nu is daar alweer ‘The edge of glory’, de derde single van haar nieuwe album ‘Born this way’, dat op 23 mei wordt uitgebracht. Je kunt beter een vette hitsingle hebben als je een nieuw album uitbrengt, dat verkoopt beter. Een week geleden kende niemand nog ‘The edge of glory’, en nu is het haar achtste top 10-notering. Gaga schreef het nummer na het overlijden van haar opa, eind 2010. Op ‘The edge of glory’ is de saxofoonsolo van Clarence Clemons, van the E-street band van Bruce Springsteen.

De release van het album ‘Born this way’ is ‘pas’ op 23 mei. Je hoeft echter niet zolang te wachten op de nummers, want aanstaande woensdag, 18 mei, kan je tracks van het album exclusief beluisteren op Spotify.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten