zondag 5 juni 2011

Natasha Bedingfield komt met eigen kledinglijn, parfum én werkt aan nieuw album

Natasha Bedingfield: Pocketful of sunshine (94)

Hoewel ‘Jet lag’ van Simple plan feat. Natasha Bedingfield aardig wat airplay heeft gehad (onder andere Megahit op 3FM), stond het maar twee weken in de Single Top 100 met als hoogste notering #86. De jongens van Simple plan hadden Natasha gevraagd voor het nummer en zij vond het wel leuk om te doen.

Intussen is de Britse zangeres al weer lang met andere dingen bezig, zoals het schrijven van nummers voor een nieuw album. Ze heeft er al een paar klaar liggen, die niet pasten bij het thema op ‘Strip me away’, de Europese uitgave van ‘Strip me’, dat vorig jaar verscheen in de Verenigde Staten van Amerika. Daarnaast is ze bezig met een eigen kledinglijn en een eigen parfum.
Pocketful of sunshine’ stamt al uit 2008, maar stond niet op het album ‘N.B. dat toen verscheen. Althans niet op de Europese versie, maar wel op de versie die in Canada en in de V.S. verscheen onder de titel … ‘Pocketfull of sunshine’. Dat album heette niet alleen anders dan bij ons, er stonden slechts zes nummers van ‘onze’ ‘N.B.’ op. ‘Strip me away’ verscheen in mei, waarvan ‘Pocketful of sunshine’ de eerste single is. Snap je het nog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten