zondag 5 juni 2011

Spaanse dj gokt op zomerhit

Sak Noel: Loca people (60)

Loca people’, dat als subtitel ‘what the f**k’ heeft, stamt uit het einde van 2010, toen het mode was om ‘f**k’ te zingen. Denk maar aan ‘F**k you!’ van Cee-lo Green, ‘F**kin’ perfect’ van P!nk en ‘Tonight (I’m f**kin’ you)’ van Enrique Iglesias feat. Ludacris. Met de zomer in zicht komt de Spaanse dj Sak Noel met het zomerse ‘Loca people’, ingesproken door de 20-jarige Esthera Sarita uit Bosnia-Herzegovina (want zingen kun je het niet noemen), waarmee hij gokt op een zomerhit.
Sak Noël is afkomstig uit Barcelona en was als tiener al actief in de muziek. Hij draaide in diverse clubs en begon samen met zijn beste vriend de platenmaatschappij Moguda.com. Noël produceerde nummers voor anderen, en maakte als lid van Mak&Sak feat. Xana ook zelf nummers. Met deze groep toerde hij het land door en organiseerde Moguda,com feestjes. Deze waren een succes en mondden uit in het jaarlijkse Moguda dance festival. Naast muziek, maakt Noël ook videoclips, waaronder die van ‘Loca people’.

4 opmerkingen:

  1. Ze niet kan zingen, maar ook niet praten! In elk geval niet in het Engels of Spaans... Klinkt voor geen meter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoezo Bosnisch? Ze heeft een Twitter account, die is aangemaakt op 7 augustus 2009. Ze volgt voornamelijk Nederlands mensen. Ook heeft ze een Hyves pagina.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze klinkt anders wel super geil en nat!! En volgens mij is zij een Nederlandse allochtoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze komt gewoon uit Brabant, hartstikke Nederlands!
    Esthera Sarita is artiestnaam voor Esther van Rossum.

    BeantwoordenVerwijderen