zondag 14 augustus 2011

Amerikaanse zangeres helpt DJ en rapper aan hit

DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna: Welcome to St. Tropez (99)

Maandag 15 augustus 2011, wordt Timoer Ildarovitsj Joenoesov Timati, kortweg Timati, 28 jaar. De in Moskou geboren rapper/muzikant/acteur heeft het al twee keer eerder geprobeerd met het nummer ‘Groove on’, in 2009 feat. Snoop dogg (#88) en een jaartje later met Snoop dogg feat. Wolffman (#68). Op ‘Welcome to St. Tropez’ doet hij het samen met Kalenna en DJ Antoine.

DJ Antoine is geboren als Antoine Konrad in het Zwitserse plaatsje Sissach op 23 juni 1975. Hij heeft twee eigen platenlabels, Houseworks en Egoïste. In Frankrijk en Zwitserland wordt hij inmiddels op handen gedragen (hoewel ze dat daar niet snel doen met een DJ/producer). Kijken of de Nederlanders ook voor zijn muziek vallen.

Zonder Kalenna had ‘Welcome to St. Tropez’ vast niet gescoord. Kalenna heet voluit Kalenna Harper (Philadelphia, 13 augustus 1982) en zou je nog kunnen kennen van de hit ‘Coming home’ van DiddyDirtyMoney feat. Skylar Grey, #14 in februari. Kalenna is namelijk één van de twee zangeressen in DiddyDirtyMoney, het project van Puff Daddy/P. Diddy. Ze heeft het zingen van haar moeder, de gospelzangeres Donna Harper. Christina Aguilera, Aretha Franklin en Pussycat dolls, om een paar zangeressen te noemen, zingen nummers die door Kalenna (mede) zijn geschreven. Zelf nam ze twee nummers met Lady Gaga op: ‘Freezer burn’ en ‘Kaboom’, die echter (nog) niet zijn uitgebracht. Nog dit jaar komt Kalenna met haar eerste album, ‘La voile rouge 2011’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten