zondag 14 augustus 2011

Corry Konings kijkt liever vooruit

Corry Konings: Het heeft geen zin meer om te huilen (48)

De voorlaatste hit van Corry Konings was ‘1000 keer aan jou gedacht’ dat in 2009 tot #45 kwam. In dat jaar vierde ze haar veertigjarig jubileum als zangeres. Het jaar daarvoor was een lang gekoesterde wens in vervulling: een Tapascafé op het Corry Koningsplein in Benalmadena bij Puerto Marina aan de Costa de sol. Het leek allemaal niet meer stuk te kunnen gaan. Totdat bleek dat Wim, haar ex met haar voormalige zakenpartner Tony, achter haar rug om geld verdiende met het Tapascafé. Dat kon doordat ze samen doorgingen onder een andere naam en in een nieuwe BV. Uiteindelijk zou Corry er zo’n € 50.000,-- bij ingeschoten zijn.

Corry is echter niet van plan om juridische stappen te ondernemen, omdat ze er van overtuigd is dat ‘op het ongeluk van een ander en met andermans geld je geen succes kunt bouwen’. ‘Het heeft geen zin meer om te huilen’ is dan ook niet zomaar een titel, maar slaat op de afgelopen tijd. Het liedje is echter niet speciaal voor haar geschreven, maar stamt al uit 2004, toen de Brabantse zanger Jurgen Leiten het nummer opnam op zijn cd ‘Jij bent ’t helemaal’.

reggae

Naast een nieuwe single, komt er in september een nieuw album aan, ‘Lachend door het leven’ en kijkt ze uit naar de nieuwe serie ‘Ali B op volle toeren’, waaraan ze zal meewerken. Daarnaast heeft de bijna 60-jarige zangeres een reggaeversie opgenomen van haar klassieker ‘Mooi was die tijd’ met de band Jah-6, bekend van de André Hazes klassieker ‘Zij gelooft in mij’. Aanstaande woensdag komt Corry langs in het RTL4-programma ‘Ik kom bij je eten’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten