maandag 22 augustus 2011

Jennifer Ewbank heeft weinig genoten van The voice of Holland

Jennifer Ewbank: Line in a song (25)

Over ruim een maand, op 23 september, start het tweede seizoen van The voice of Holland. Na een zeer succesvol eerste seizoen en dito Amerikaanse versie, zijn de verwachtingen voor het tweede seizoen hoog gespannen. De ‘blinde audities’ zijn inmiddels opgenomen en Angela Groothuijzen, één van de coaches liet al weten dat het nog lang geen uitgemaakte zaak is wie de talentenjacht dit keer gaat winnen. Dit in tegenstelling tot vorig jaar toen vanaf het begin af aan Ben Saunders de grote favoriet was.

Uit het eerste seizoen zijn Leonie Meijer, Shary-An Nivallac en Lenny Keylard al met nieuw materiaal gekomen. Daarvan heeft alleen Lenny Keylard een album uitgebracht: ‘Jay is the remedy love is the cure’, #7 in juli. Shary-An komt op 23 september met ‘Love me for who I am’ en Leonie volgt op 14 oktober met het Nederlandstalige album ‘Los’. Een week later volgt het debuutalbum van Jennifer Ewbank. Het wachten is nu nog op finalisten Kim de Boer en Pearl Jozefzoon. Laatstgenoemde zangeres doet het komende seizoen mee aan het NCRV-programma ‘Van Popster tot Operaster’.

Het album van Jennifer Ewbank stond gepland voor mei. De single ‘Line in a song’ liet ze eind maart al horen tijdens een ontmoeting met fans en zou in april worden uitgebracht. Dezelfde maand dat Ben Saunders met zijn eerste single & album kwam, dus niet zo gelukkig gekozen. Bovendien was er meer tijd nodig voor het schrijven van de nummers, die grotendeels door haar halfbroer John Ewbank worden geproduceerd. En dus is het hele project over de (natte) zomer heen getild.

Over The voice of Holland wil Jennifer nog kwijt dat ze er te weinig van heeft genoten. Dat wil ze dan ook de nieuwe lichting meegeven: “zorg dat je geniet van je deelname, beleef het bewuster dan ik het deed!” Ondanks de kritiek op haar iele stemgeluid die Jennifer over zich heen kreeg, is ze er sterker uitgekomen, waarvoor ze dankbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten