zondag 30 oktober 2011

Mooi wark brengt eerbetoon aan Yvon Jaspers

Mooi wark: Oh Yvon (44)

Afgelopen zaterdag, 29 oktober 2011, heeft Mooi wark in Pesse het jaarlijkse festival ‘Siepelrock’ afgesloten. Tevens presenteerde de band ‘Wrieven, pappen en nat hollen’, hun elfde album, dat vanaf aanstaande zaterdag overal te koop is. Volgend jaar bestaat Mooi wark twintig jaar en de band zal dat jubileum zeker niet stil aan zich voorbij laten gaan.
De leden van Mooi wark komen uit het mooie Drenthe, en hebben allen wel een link met het boerenleven. Sterker nog, hun aanhang komt voornamelijk uit die groep. Niet vreemd dus dat ze met ‘Oh Yvon’, hun twintigste single en veertiende hit in de Single Top 100, een eerbetoon brengen aan Yvon Jaspers, die onder andere presentatrice is van ‘Boer zoekt vrouw’. Dat succesvolle tv-programma slaat een seizoen over en zal pas eind 2012 weer op de buis te zien zijn. Wel komt de KRO op 1 en 8 januari 2012 met twee specials, waarin te zien zal zijn hoe het de boeren die de afgelopen jaren meededen, vergaat.

Dit seizoen is Yvon Jaspers een nieuw programma gestart: ‘Liefs uit …’, waarin ze vijf stelletjes volgt, waarvan één van elk stel uit het buitenland komt en (tijdelijk) naar Nederland komt. Ook dat programma is met gemiddeld 1,2 miljoen kijkers favoriet en zal volgend seizoen terugkomen. Op 10 december verschijnt er een speciale editie van Margriet, waarvan de inhoud voor één keer is samengesteld door Yvon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten