zondag 22 januari 2012

Paul Turner mag toch album opnemen

Paul Turner: Don’t stop me now (7)
Reacht out, I’ll be there (58)
Born this way (94)


Tot verrassing van zijn coach Roel van Velzen werd Paul Turner tijdens de vijfde liveshow door het sms-publiek veilig gesteld. Daardoor belandden Wouter Vink en Michelle Flemming in de sing-off, waaruit Roel moest kiezen. De keuze viel op Wouter die het in de halve finale op moest nemen tegen Paul. Ook hier koos de coach voor Wouter (51%), maar het publiek gaf ook hier de voorkeur aan Paul die daarmee zijn finaleplaats binnen had.
Alvorens de echte finale zich afspeelde tussen Chris Hordijk en Iris Kroes, moesten er nog twee finalisten afvallen. Al snel bleek dat Paul de eerste zou zijn. Zijn single ‘Don’t stop me now’ van Queen (#16 in 1979) komt weliswaar op #7 binnen, maar verkoopt nog geen derde van de #1, ‘Time after time’, waardoor Paul de finale inging als vierde. Bij de eerste tussenstand liep Paul even in op Erwin, maar dat was even later al weer andersom. Voor de finale was al bekend dat de drie finalisten een album mogen opnemen. Ondanks zijn vierde positie tijdens The voice of Holland II, krijgt Paul die mogelijkheid ook, samen met producer Holger Schwedt.

Naast ‘Don’t stop me now’ op #7, scoort Paul ook nog met ‘Reach out, I’ll be there’ (op #58) en ‘Born this way’ (op #76 van #94).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten