zondag 15 april 2012

Jeroen van der Boom werkt aan nieuw album

Jeroen van der Boom: Kom maar op (85)

Een jaar geleden bracht Jeroen van der Boom zijn derde album ‘Grote liefde’ uit, dat vijf hitsingles opleverde, waaronder zijn vijfde #1-hit ‘Niemand anders’. In november verscheen de DVD-versie van het album, opgenomen in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De afgelopen tijd is Jeroen van der Boom vooral druk geweest met tv-programma’s, zoals ‘The winner is …’, ‘Wedden dat ik het kan’ en de spelshow ‘Wat schat je?’. Overeenkomst tussen alle drie tv-programma’s, is behalve dat ze op SBS6 worden uitgezonden, geen goede kijkcijfers haalden. Naar de eerste aflevering van ‘Wat schat je?’ keken afgelopen zaterdag
slechts 326.000 mensen.

nieuw album, nieuw (vertrouwd) geluid

Naast zijn ‘tv-carrière’ vond Jeroen ook nog tijd de studio in te duiken om te werken aan een nieuw album, dat nog dit jaar moet verschijnen. Daarvan is ‘Kom maar op’ de eerste single, en zijn 17e notering. Volgens Jeroen klinkt hij op het nummer zoals hij op dit moment wil zijn: energiek en vol passie voor de muziek en zal dat ook de ‘vibe’ worden voor de rest van het nog op te nemen album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten