zondag 10 juni 2012

Gaat Justin Bieber Rihanna achterna?

Justin Bieber feat. Ludacris: All around the world (52) *** hoogste eersteweeks ***

Konstateerden we vorige week nog dat 2012 niet meer stuk kan voor Justin Bieber, omdat hij met ‘Die in your arms’ zijn vierde hit scoort, het meeste aantal in één hitjaar. Komt Bieber deze week alweer met een nieuwe single, ‘All around the world’ feat. Ludacris, hoogste eersteweeks op #52 en dus zijn vijfde notering dit jaar. En het is nog maar juni!

Overigens moeten we het enthousiasme wel enigszins temperen, want van de vier voorgaande hits, hield, op ‘Boyfriend’ na (deze week in de elfde week gezakt van 63 naar #70), geen daarvan het langer vol dan drie weken. ‘Die in your arms’ zakt al in de tweede week van 41 naar #87 en ‘Turn to you (Mother’s day dedication)’ stond slechts een weekje op #24. Dus Bieber is nog lang geen Rihanna, die vorig jaar vijf nieuwe nummers afleverde, die gemiddeld 20 weken genoteerd stonden!

Wij denken niet dat de notering van ‘All around the world’ op #52, de verdienste is van Ludacris. Het is wel de tweede keer dat hij samenwerkt met Justin Bieber. In 2010 namen de twee ‘Baby’ op, dat weliswaar tot #23 kwam, maar wel dertien weken genoteerd stond, in weken de grootste hit voor Bieber!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten