zondag 10 juni 2012

DIO komt in juli met nieuw album

DIO: Ze houdt van me (92)

Hoewel actrice/zangeres Hadewych Minis op (bijna) alle downloadsites wordt genoemd als featured artiest op ‘Ze houdt van me’ van DIO, krijgt ze daar toch geen credit voor. Bepalend hiervoor is wat er op het hoesje staat en daarop wordt ze niet genoemd. Schrale troost voor Hadewych, want ook Dazzled kid (=Tjeerd Bomhof) is te horen op het nummer en krijgt daar ook geen credit voor.

‘Ze houdt van me’ is de negende notering voor DIO, maar zijn tweede als soloartiest. Met ‘Dansen in jou’, #57 in maart, liet Diorno Braaf, zoals hij volledig heet, horen welke kant hij op wil. Maar wat blijkt, met ‘Ze houdt van me’ gaat hij weer een heel andere kant op. Dus dat belooft nog wat voor zijn album ‘Benjamin Braaf’s festival’, dat 6 juli verschijnt en geproduceerd is door Dazzled kids en SirOj (=Joris Titawano).

Wie is de Mol?

Toch nog even terug naar de bijdrage van Hadewych Manis. Hoewel ze beide meewerkten aan ‘Wie is de Mol?’, dat door haar werd gewonnen, was dat programma niet de aanleiding voor deze single. De twee kennen elkaar al geruime tijd en voor ‘Wie is de Mol?’ was Hadewych al benaderd voor het nummer.

Ondanks dat ze geen credit krijgt voor haar bijdrage op ‘Ze houdt van me’, werkt ze wel mee aan de promotie en zal ze een paar optredens met DIO verzorgen. Hadewych Minis, van origine actrice, stortte zich vorig jaar helemaal op haar andere passie: zingen. In maart scoorde ze een hit met ‘Invite you’ (#29) en een album is in de maak. Overigens moet er wel brood op de plank komen en dus is trekt ze het komende theaterseizoen door Nederland met Mike Boddé en de voorstelling ‘Vrij’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten