zondag 8 juli 2012

3js brengen concert uit op DVD

3js: Voor eens en altijd (15) *** hoogste eersteweeks ***

‘Voor eens en altijd’ is de twintigste notering waar de 3js aan hebben meegewerkt, maar hun negentiende hit. Het verschil zit ‘m in ‘Wereldwijd orkest’ van het Metropole orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten (#1 in 2011). 3js maakten deel uit van de diverse artiesten.

Na ‘Wereldwijd orkest’ kwamen 3js met het album ‘4 elementen’, waarvan ‘Voor eens en altijd’ de derde hitsingle is. Zoals we gewend zijn van het trio (en eigenlijk zo’n beetje van de meeste artiesten uit Volendam), is er ook een cd-single van verschenen met extra nummers.
Gekozen werd dit keer voor ‘If only’ met Johnny de Mol en ‘Scarborough fair’ met Leoni Jansen (en niet Lioni Jansen zoals overal wordt gemeld!). Aanvankelijk zou ‘Mother natures son’, een duet met Jan Smit op de cd-single komen. Dat is uitgesteld tot een volgende single van 3js en dus prijkt het nummer met Leonie Jansen op de cd-single.

En voor de fans van 3js kan het niet op, want vorige week maandag, 2 juli 2012, gaven ze in openluchttheater ‘Caprera’ in Bloemendaal een concert, dat later op DVD zal verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten