zondag 19 augustus 2012

Nick & Simon weer gered door cd-single

Nick en Simon: Alles overwinnen (1) *** tweede week op #1 ***

Als de notering van ‘Alles overwinnen’ alleen afhankelijk was geweest van de download, had het nummer nu niet meer op #1 gestaan, want ‘Sky on fire’ van Handsome poets is deze week het meest gedownload. Nee, het is de fysieke cd-single van ‘Alles overwinnen’ van Nick & Simon, die er voor zorgt dat het duo nog een weekje langer op #1 blijft staan.
Na vorige week te zijn binnengekomen op basis van alleen de download, werd vorige week vrijdag weer het ‘geheime wapen’, de cd-single met allerlei extraatjes, uit de kast gehaald. De cd-single kon al weken van te voren worden besteld en veel fans gingen, met de cd-single onder de arm, naar één van de signeersessies die het duo hield. Met het bekende resultaat, #1, wat hen vorig jaar ook lukte met ‘Wijzer (dan je was) (Symphonica in Rosso versie)’.

geen Zomer voorbij

Het duo doet dit jaar niet mee aan ‘De zomer voorbij’, de vakantiesoap van Jan Smit, dat zich de komende week afspeelt in Frankrijk. Niet dat ze niet wilden, maar omdat Kirsten, de vriendin van Nick zwanger is en hij niet het risico wil lopen de bevalling te missen. Hun plaats wordt (tijdelijk?) ingenomen door Coen Swijnenberg & Sander Lantinga van 3FM, die al twee keer eerder te gast waren.

En dus blijft het duo thuis en heeft alle tijd om ook de komende week weer op pad te gaan. We zullen zien of er nog voldoende fans zijn die er voor kunnen zorgen dat ‘Alles overwinnen’ nog een week bovenaan blijft staan of dat Handsome poets met ‘Sky on fire’ alsnog de eerste plaats pakken, die hun grote hit danken aan de Olympische Spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten