zondag 7 oktober 2012

Amerikaan, Australiër en Indonesiër bundelen krachten

Steve Aoki & Angger Dimas feat. Iggy Azalea: Beat down (82)

Vorige week redde de Amerikaan Steve Aoki nog ‘Pursuit of happiness’ van Kid Cudi feat. MGMT & Ratatat door een remix van het nummer te maken. Deze week boekt het nummer 30 plaatsen winst en komt uit op de 49e plaats. Deze week mag Aoki ook zelf stralen, en dat doet hij op het nummer ‘Beat down’, waarbij hij hulp krijgt van Angger Dimas feat. Iggy Azalea.

Angger Dimas (Jakarta, Indonesië, 1 maart 1988) was al op zijn zevende in de weer met een  gitaar. Het zou nog tot zijn achttiende duren eer hij als dj aan de slag ging. Sinds 2009 mag hij zich één van de populairste dj’s van Indonesië noemen. Nog dit jaar moet zijn eerste album ‘Release me’ verschijnen, waaraan ook Adrojack en Bassjackers meewerken.

vernoemd naar hond

Iggy Azalea heet natuurlijk niet zo. Haar echte naam luidt Amethyst Amelia Kelly (Sidney, 7 juni 1990), kondig dat maar eens aan! Haar vader was komiek en schilder, haar moeder makelaar in vast goed. De artiestenkant heeft ze dan ook van haar vader. Op haar veertiende begon ze met rappen, de naam Iggy Azalea komt van een hond uit de familie. Voordat ze in 2011 filmpjes op YouTube zette, vormde ze met twee meiden uit de buurt een meidengroep. Net als Angger Dimas, komt Iggy Azalea dit jaar ook nog met haar debuutalbum (ligt in ieder geval in de planning).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten