zondag 18 november 2012

Charly Luske zingt duet met andere afvaller uit The voice

#LoesenCharly: Het was me alles waard (57)

Over nog maar vier weken, op vrijdag 14 december, wordt bekend wie zich de winnaar van derde editie van The voice of Holland mag noemen. De kaarten lijken geschud voor Sandra van Nieuwland, maar de strijd is nog niet gestreden. Het kan anders lopen, denk maar aan begin dit jaar toen niet de gedoodverfde Charly Luske de finale inging, maar Chris Hordijk, en uiteindelijk tweede werd. Lachende derde was Iris Kroes, de winnares, die deze week zelfs haar tweede album kondigde.

Dracula

Charly Luske heeft sinds The voice of Holland twee hits gescoord: ‘Nobody’s guy’ (een nieuwe versie van het gelijknamige nummer dat hij in The voice had gezongen (#6 in april)) en ‘Meant to be’ (#40 in september). Voor de animatiefilm ‘Hotel Transsylvanië: Hotel vol monsters’ die op 19 december in première gaat, heeft Luske, die van origine acteur is, de stem gedaan van Dracula.

In de vierde en laatste batlle van deze Voice of Holland editie, werd Loes van de Mars door haar coach Trijntje Oosterhuis naar huis gestuurd ten faveure van Patt Riley die inmiddels is afgevallen in de eerste liveshow.

duet

Met de afwijzing van Loes, was niet iedereen het eens, waaronder Charly Luske die twitterde naar zowel Trijntje als haar broer Tjeerd: “Wanneer komt Loes terug?”Die daarop enige tijd later reageerde met “Ik voel een duet met Loes opkomen? Ik kan wel wat regelen hoor”! Charly daarop: “Jaaaa! Ze is te gek!” Binnen een week was de samenwerking tussen Charly en Loes geregeld en namen de twee ‘Het was me alles waard’ op. Loes: “Een spontane actie! Helemaal te gek dat we het zo snel voor elkaar hebben gekregen”.

afscheid

Het was me alles waard’ is de Nederlandstalige versie van ‘Beautiful goodbye’ van Amanda Marshall (#20 in 1996), dat daardoor ook weer in de belangstelling staat. Afgelopen vrijdag, tijdens de tweede live show, zollllng Claudia de Graaf de Engelse versie, dus wellicht dat het origineel van Marshall ook weer gaat scoren.

eerste afvaller

Loes van de Mars is de eerste afvaller, die nog voordat The voice of Holland ten einde is, een hit scoort met een nummer dat niet in The voice is gezongen. Volgende week vrijdag, 30 november, wordt de in Diepenveen geboren zangeres, 21 jaar. Ze zingt al sinds haar twaalfde en heeft op YouTube een eigen kanaal: GoBackToWhatYouKnow. Daarop staat onder andere het zelfgeschreven nummer ‘Let it go’. Tijdens de vijfde blind auditions zong Loes ‘More’, cover van Usher dat ook al tijdens de eerste blind audition was gezongen door Sandra van Nieuwland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten