zondag 18 november 2012

The voice levert Robbie Williams tweede #1-hit

Robbie Williams: Candy (1)            *** eerste week op #1 ***

Zonder een optreden in The voice of Holland, op vrijdag 9 november 2012, had ‘Candy’ van Robbie Williams niet de eerste plaats gehaald. Het nummer kwam negen weken geleden binnen op #27 en na zeven weken stond het nog maar op de 15e plaats. Dankzij de release van zijn album ‘Take the crown’ en alle publiciteit, steeg het vorige week naar de 6e plaats. In navolging van het album dat vorige week de eerste plaats haalde, doet de single dat deze week ook en levert hem na ‘Feel’ in 2002, zijn tweede #1-hit op.

geen fan

Het optreden van Robbie in The voice mag hem dan een #1-hit hebben opgeleverd. Over de Britse editie van de talentenshow is hij minder te spreken. Robbie: “Ik kijk er niet naar. Het is soms best moeilijk om mee te gaan in het emotionele verhaal van de kandidaten. Het is vermoeiend hoe vaak er een kandidaat voorbij komt die dan een moeilijke achtergrond heeft en bla, bla, bla.”

korte duur

Zoals in de Hitflits al aangegeven, zal de huidige #1-hit van Robbie van korte duur zijn. Er zijn meerdere gegadigden voor de #1-positie. Wij noemen ‘Ze lijkt net niet op jou’ van Nick en Simon, die hun single afgelopen zondag presenteerden in ‘Life4you’. De cd-single verschijnt in een drieluik, met telkens unieke live nummers van hun Carré-concert, negen in totaal. Voer voor de fans dus.

Maar vlak zeker niet ‘Keep your head up’ van Sandra van Nieuwland uit, dat ze vrijdag zong in The voice of Holland, waarna alle download platformen weer, net als bij haar vorige single ‘More’, op tilt sloegen. Daarnaast zal ‘More’ een nieuwe opmars maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten