maandag 28 januari 2013

Will.iam. laat Britney Spears wachten

Will.i.am & Britney Spears: Scream & shout (1)  *** vijfde week op #1 ***

Van ‘Scream & shout’ van Will.i.am & Britney Spears, inmiddels voor de vijfde week op #1, is een remix  verschenen. De remix van ‘Scream & shout’, gemaakt door Lil’  Wayne, Hit boy en Diddy,  is een stuk slomer en daardoor misschien wel toegankelijker voor de Amerikaanse markt.

Will.i.am gaat avondje uit …

Hoewel de huidige versie het daar ook goed doet, zeker in de club, waar Will.i.am het afgelopen weekend was. Daar hoorde hij voor het eerst ‘Scream & shout’ en zag dat het publiek uit z’n dak ging. Eigenlijk heeft hij geen tijd om te gaan stappen, want ‘#Willpower’, zijn vierde soloalbum moet af. Het album stond al gepland voor 2012, maar is vanwege diefstal en het lekken van een paar nummers, uitgesteld tot dit jaar.

en laat Britney Spears wachten

En zolang Will.i.am bezig is met zijn soloalbum, moet Britney Spears wachten met haar achtste album. Voor Will.i.am zal het de tweede keer zijn dat hij met haar werkt aan een album. Op ‘Femme fatale’ uit 2011, werkten de twee samen in het nummer ‘The big fat bass’. Op Twitter lieten ze weten uit te zien naar de nieuwe samenwerking. Tevens liet hij weten dat de opvolger van ‘Scream & shout’ binnen een paar week te verwachten is en weer ‘mega’ is.

In de Britse hitparade moeten Will.i.am & Britney Spears hun eerste plaats afstaan aan ‘Get up (rattle)’ van … onze Bingo players! Zij zijn de twaalfde Nederlandse act die #1 komen in de Britse hitparade, zie onder #65.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten