zondag 17 februari 2013

opnieuw Nederlands succes in Britse hitparade

Avicii vs Nicky Romero: I could be the one (29)

Nog maar vier weken geleden stond ‘Get up (rattle)’ van Bingo players feat. Far *east movement voor de tweede week bovenaan de Britse hitparade. En deze week is het opnieuw een Nederlander die een belangrijk aandeel heeft in de #1-notering!

WOOO NUMBER #1 UK OFFICIAL CHARTS! ICBTO with @Avicii, twitterde Nicky Romero (echte naam Nick Rotteveel) zondagavond toen hij hoorde dat ‘I could be the one’ van Avicii vs Nicky Romero binnen was gekomen op de eerste plaats van de Britse hitparade. Van het nummer zijn bijna 8.000 meer verkocht dan van ‘Thrift shop’ van Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz. ‘I could be the one’ kunnen we dus toevoegen aan de lijst van Nederlanders die op de een of andere manier betrokken waren bij een Britse #1-hit en is de vijftiende in de rij. Op naar de 20!

Bij ons zakt ‘I could be the one’ met zang van de Zweedse zangeres Noonie Bao naar de 29e plaats. Hoogste plaats was vorige week #15. Of zal het nummer garen spinnen bij de publiciteit die de komende week losbarst en net als ‘Get up (rattle)’ opnieuw gaan stijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten