zondag 3 februari 2013

Piloot en muziekproducer vinden elkaar

Erro V & Reef: Limits (86)

Sinds december 2004 werken Erro Verschoor en Revie Rebel samen onder de naam Erro V & Reef. Ze kennen elkaar uit het trance circuit en werkten al twee jaar samen.

Erro Verschoor (Vlaardingen, 15 september 1966) studeerde aan de Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam en Utrecht, vloog twee jaar als piloot voor Martinair en had een eigen designbureau. Ruim drie jaar was hij hoofd van de grafische afdeling bij RTL Nederland. Tegenwoordig bekleed hij de functie van zenderbaas voor National Geographic, dat valt onder  Fox Broadcasting Company. Samen met Revie heeft Erro muziek gemaakt voor programma’s,  promo’s en de huisstijl van het tv-station. Voor Beatport wonnen de twee ‘The Erasure remix contest’, door een nieuw nummer van deze Britse band te remixen.

Revie Rebel, afkomstig uit Lelystad, is een stuk jonger dan zijn kompaan Erro: nog onder de 40. In 2001 maakte hij muziekproducties voor Design_SIXSIX. Twee werkte hij bij Fruitlounge, het bedrijf van Erro. En sinds 2010 is Revie componist en producer bij Double V Music. Als Reef deed hij in 2009 mee met het 538 demoduel met het nummer ‘Generator’. Erro V & Reef hebben een eigen studio in Amsterdam, waar Revie fulltime aan het werk is. Erro is naast de muziek, vooral werkzaam als Broadcast designer: het ontwerpen van vormgeving voor internationale televisie zenders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten