zondag 5 mei 2013

Lily Allen werkt aan nieuw album

P!nk feat. Lily Rose Cooper: True love (80)

2013 kan niet meer stuk voor Alecia Beth Moore, oftewel P!nk. Na dertien jaar scoorde ze eindelijk een #1-hit in Nederland met ‘Just give me a reason’ feat. Nate Ruess. Zo hoog zal ‘True love’ feat. Lily Rose Cooper niet komen, dat durven we nu al te stellen. Op het nummer zingt ze samen met Lily Allen, die zich tegenwoordig Lily Rose Cooper noemt.

Cooper is de naam van haar echtgenoot Sam Cooper, met wie ze trouwde op 11 juni 2011. Rose is haar tweede voornaam. Lily Allen, inmiddels moeder van twee dochters, scoorde tot nu toe zes hits, waaronder de top 10-hits ‘Fuck you’ (#2) en ‘Not fair’ (#9), beide in 2009.

Sinds 2009 heeft Lily zakelijk niet stil gezeten, want ze begon haar eigen platenlabel ‘In the name of’ en lanceerde een kledinglijn ‘Lucy in disguise’. Sinds juni 2012 zit ze regelmatig in de studio met Greg Kurstin, producer van haar eerste twee albums. Ze werkt met hem aan nieuwe en oudere nummers. True love’, het duet met P!nk, zal daar waarschijnlijk niet opkomen, want het staat al op het album ‘The truth about love’ van P!nk dat in 2012 verscheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten