zondag 30 juni 2013

Geluksmoment brengt Nick en Simon (nog) geen geluk

Nick en Simon: Geluksmoment (59)

Oei, wat gaat er mis met Nick en Simon? ‘Geluksmoment’, de vijfde track van het album ‘Sterker’, komt slechts binnen op de 59e plaats. En dat terwijl op de fysieke cd-single twee bonustracks staan. De eerste, ‘Wat een nag’, is een bewerking van de albumtrack ‘Wat een nacht’ voor het tv-programma ‘Die Suid-Afrikaanse Droom’ en uitgebracht in Zuid-Afrika. De tweede bonustrack is de cover ‘Bridge over troubled water’.

Normaal gesproken was ‘Geluksmoment’ hoog in de top 10 binnengekomen, want welke fan wil die extra nummers niet? Vooralsnog blijkt dat echter niet uit de lage binnenkomst op #59.

Niet eerder kwam een nummer van het duo zo laag binnen. Het vorige laagterecord was ‘Verloren’ dat op 17 juni 2009 binnenkwam op #39. De week daarop steeg het nummer naar de 25e plaats, en is daarmee tevens de hit die het minst ver kwam. Maar ja, het was hun tweede notering en de echt grote hits moesten nog komen. ‘Geluksmoment’ is daarentegen hun 22e notering. Met zo’n lage notering is er dus nog niet sprake van een echt ‘Geluksmoment’ …

Wellicht dat de jongens het te druk hebben met andere zaken, zoals een boek met de leukste geluksmomenten van fans en 50 bekende Nederlanders. Of wellicht de app die afgelopen vrijdag werd gelanceerd en waarop je onder andere de videoclip van ‘Geluksmoment’ kunt zien, waaraan diverse fans hebben meegewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten