maandag 15 juli 2013

Maaike Ouboter zingt voor haar broer

Maaike Ouboter: Jij de koning (57)

Nog drie uitzendingen en de tweede editie van De Beste Singer Song Writer van Nederland (DBSSW) zit er op. Deze editie leverde al een hit op voor Michael Prins: ‘Close to you’ (stond zes weken genoteerd, met als hoogste notering #7). En twee hits voor Maaike Ouboter: ‘Dat ik je mis’ (op #12) en ‘Maarten’ (vorige week #87).

Afgelopen week luidde de opdracht voor de zeven talenten: ‘schrijf een liefdesliedje voor een persoon die tijdens de uitvoering (in Bitter Zoet) aanwezig is’. Na het overlijden van haar ouders is de band met haar zuster en broer nog sterker geworden. Voor Kees haar broer schreef Maaike het nummer ‘Jij de koning’. 
Maaike: “Omdat ik heel veel van hem houd en dat gaat heel diep. Ik vond het niet moeilijk, maar als het voor je broer is dan wil je het ook extra goed doen, hij verdient gewoon een lief liedje.” Kees reageerde na afloop met: “Fantastisch zo’n eer zo mooi, het raakt zoveel.”

Maandag traden de zeven talenten op met de band van Miss Montreal. Volgende week moeten ze een duet met elkaar zingen, en dus moest er één talent afvallen en dat werd Jeroen Kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten