zondag 27 oktober 2013

Justin Bieber scoort dubbelhit

Justin Bieber: Hold tight (14)
Tyga & Justin Bieber: Wait for a minute (31)

Justin Bieber brengt in tien weken tien nieuwe singles uit en dus zijn we deze week toe aan single #3: ‘Hold tight’. Van de vorige twee, is alleen ‘All that matters’ overgebleven, dat zakt van 11 naar #99, een val van 88 plaatsen! Dat is veel, maar nog niet de grootste val aller tijden.

Onderuit!

De grootste val staat op naam van een Nederlander en is nog maar kort geleden geweest. Vorige week namelijk toen Steffen Morrison in de tweede week zakte van #4 naar #94, dat is 90 plaatsen naar beneden. Schrale troost voor Bieber, die val kan hij niet meer overtreffen met ‘Hold tight’, want dat staat deze week op #14. Maar niet te vroeg gejuicht, want er volgen nog zes Bieber singles …

dubbelhit

Naast ‘Hold tight’, zijn zeventiende, scoort Justin Bieber deze week ook gelijk zijn achttiende. Nou ja, hij lift mee op een nummer van Tyga: ‘Wait for a minute’, binnen op #31. Tyga, werkelijke naam Michael Ray Nguyen-Stevenson (Crompton, Californië, 19 november 1989), scoorde eerder dit jaar met ‘Bubble but’, van Major Lazer feat. Bruno Mars (#65 in juni). Travie McCoy, bekend van ‘Billionaire’, dat hij samen met Bruno Mars zong (#4 in 2010), is zijn neef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten